Litt av hvert

08 Desember / Gretelill Svendsen

Her legger jeg ut noe fortløpende om fotoopptak, nye jobber og refleksjoner. Desember er som vanlig travel, Julekort skal lages og distribueres. For kunder som vil noe mer enn en samling av ansatte og julehilsen enkel gjort, kan man lage en hilsen som både er personlig og speiler bediftsprofilen. Fin mulighet til å knytte forbindelser til kunder.

Arbeider man med kommersielle visuelle utrykk, vil naturlig nok trender i samfunnet være interessante . Mye av hva man gjør/opplever brukes ofte som inspirasjon i jobbsammenheng.

Korte eller lange reiser for å knytte forbindelser eller finne nye trender gjør de fleste av oss, men fotografer, grafiske formgivere er ivrige etter å finne inspirasjon. Det blir alltid en kombinasjon av ferie og arbeid.

Kommende jobb er nå en nettside for to fotografer. Er i fasen med å formgi deres uttrykk. Research skal gjøres, kundegrunnlag og vanlige prinsipper for å lage en nettside som fungerer for deres kundegruppe. .

Jeg vil fotografere for egen virksomhet underveis, mellom kundeforespørsler og annet arbeid. Oppfordrer til å ta kontakt for rådgivning eller om direkte jobber. Er alltid behjelpelig og svarer innen kort tid.